vrck01

Az esküvők és a bulgáriai nyaralás után ismét edzésben a VRCK

Júniusban két (ex)röplabdás esküvőre is sor került Kazincbarcikán, ahol a csapat egyik fele tette jelenését, míg a másik része családtagjaikkal egy bulgáriai nyaraláson vett részt ez idő alatt a klub egyik szponzora, a Robinson Tours jóvoltából. Június utolsó napján azonban ismét edzést vezényelt Dudás András és Bagó László, ahol már a szegedi Csányi Tamás is jelenését tette.

Most csak két napig lesznek edzések, főleg az egyik új igazolás, Csányi miatt, aki azért utazott le Kazincbarcikára, hogy megismerkedjen jövendőbeli csapattársaival, valamint a vezetőség közelebbről is szemügyre vehesse. Az, hogy a 23 éves, 206 centiméter magas játékos milyen mértékben tud majd lendíteni a Vegyész játékán, csak a jövő zenéje, de az előttünk álló idényt biztos, hogy klubunk játékosaként fogja teljesíteni.

vrck01

Balázs Dávid és Germuska Péter igazoltan nem vett részt a foglalkozáson, rajtuk kívül mindenki jelen volt a felnőtt keretből a hétfői foglalkozáson, így például a Romániából visszatérő Toronyai Miklós is.

vrck02

Csizmadia János egy hétvégi strandröplabda-versenyen szenvedett kisebb sérülést, így elővigyázatosságból nem edzett. A center néhány hete megházasodott, a ceremónián és a lagzin pedig több csapattársa is részt vett, amíg a másik fele Bulgáriában nyaralt. Csizmadia esküvője előtt egy másik volt barcikai röplabdás is feleségül vette szíve választottját, így több vegyészes is két lagziban vett részt rövid időn belül, a “fáradalmakat” ugyanakkor sikerült kipihennie mindenkinek.

forrás: vrck.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.