dunaferr

Bronzcsata: egyenlített a Dunaferr Budapesten

Nem tudott élni a MAFC csapata a hazai pálya nyújtotta előnnyel, és így vereséget szenvedett a Dunaferr csapatától.

A vendégek számára jól indult a találkozó. Agresszív játékuknak köszönhetően hamar vezetést szereztek. Igazi csapatként működött az együttes így nem okozott problémát hogy a második szettet is megnyerjék. A harmadik játékrészben azonban újra előjöttek a hibák és szépítettek az egyetemisták. A negyedik szettben végig vezettek a dunaújvárosiak de 24-22 után egyenlített a hazai csapat. A hajrában a Dunaferr csapata összpontosított jobban így megnyerte a találkozót.

Novák László: – Az eddigiekhez képest pontatlanabbul játszottunk, amit a folyamatosan javuló Dunaferr megbosszult, így nem sikerült befejeznünk a párharcot. Vasárnap folytatjuk, ha azt nyújtjuk, amit tudunk, akkor meglehet a bronz.
Tomanóczy Tibor: – Gratulálok a csapatomnak, a sírból hoztuk vissza a párharcot. De a java még csak most jön, hiszen minden kezdődik elölről.

MAFC–DUNAFERR SE 1–3 (–17, –19, 21, –24)

Az egyik csapat 3. győzelméig tartó párharc állása így 2-2. A mindent eldöntő 5. mérkőzésre Dunaújvárosban vasárnap kerül sor 16:30-kor. A lelki és a pálya előny ezúttal azonban a Dunaújváros csapatánál lesz.

 

forrás: duol.hu ; nso.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.