eötwös logo2

Eötvös kupa 2014 – Kelet Európa legnagyobb röplabda utánpótlás versenye

Az Eötvös Kupa nemzetközi röplabda torna Európa egyik legnagyobb röplabda utánpótlás versenye. Eddig 35 országból, négy földrészről vettek rajta részt országos válogatottak, egyesületek, de ez a szám folyamatosan emelkedik. Több országos válogatott is megtisztelte már jelenlétével tornánkat, érkeztek nemzeti csapatok Belgiumból, Chiléből, Grúziából, Izraelből, Katarból, Kazahsztánból, Koszovóból, Romániából, Svájcból, Tajvanból, Tunéziából, és természetesen a magyar válogatott is többször szerepelt a versenyen.

 

Rajtuk kívül neves klubcsapatok érkeztek a hazaiakon kívül pl. az Amerikai Egyesült Államokból, az Egyesült Arab Emírségekből, Kínából, Dániából, Észtországból, Finnországból, Görögországból, Hollandiából, Lettországból, Szlovéniából, stb. A versenyre érkező sportolók, kísérők és nézők szabadidejükben megtekinthetik Balmazújváros és Debrecen nevezetességeit, részt vehetnek a Virágkarneválon és az esti tűzijátékon.

2014-ben először strandröplabda versenyt is rendezünk augusztus 21-én.

A háromnapos versenyt 2014-ban is kísérő rendezvények is színesítik.

 

További információk:

–  Az Eötvös Kupa nemzetközi terem és strandröplabda torna áttekintése és szponzorálási lehetőségei. Word file letöltés: 18. E+Âtv+Âs Kupa – t+ímogat+-i kiadv+íny

-2014 Eötvös kupa versenykiírás: Word file letöltés: 18. E+Âtv+Âs Kupa ki+şr+ís – magyar

-2014 Eötvös strandröplabda kupa versenykiírás: Word file letöltés: 18. E+Âtv+Âs Kupa STRANDR+ľPLABDA ki+şr+ís – magyar

-A torna honlapja:   http://eotvoscup.fw.hu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.