kaposvár

Fino Kaposvár: nincs több esély, most már győzni kell!

Nincs más választás: most már győzni kell! Ennek jegyében készül a Fino röplabdacsapata a bajnoki döntő harmadik mérkőzésére. A címvédő kaposváriak az első és a második mérkőzést is elvesztették a Kecskemét ellen, de ha megnyerik a vasárnap 17 órakor kezdődő hazai találkozót, akkor tovább folytatódik a csata az aranyéremért.

Aki látta a finálé első és második mérkőzését, valószínűleg egyetért azzal a megállapítással, hogy szombattól szerdáig nagyot javult a kaposváriak teljesítménye. A nyitásfogadás, a nyitások és a támadások hatékonysága egyaránt jól alakult, és sikerült öt szettre kényszeríteni a hazai pálya minden előnyét élvező alföldi gárdát.

Vasárnap újból megmérkőzik egymással a Fino és a Gorter legénysége.
„Ha úgy játszunk, mint Kecskeméten, akkor saját otthonunkban meglesz a győzelem – mondta a Fino játékosa, Dávid Csanád. – Az első mérkőzés tapasztalatait megbeszéltük, sokat gyakoroltuk azt, ami nem ment, és két szettes hátrányból sikerült egyenlítenünk Kecskeméten. Remélem, a folytatás már úgy alakul, ahogy azt mi szeretnénk.”„Még nem dőlt el semmi, nagyon nehéz lesz a harmadik találkozó – fogalmazott a Gorter KRC játékosa, Nacsa Gábor, aki két éve éppen a somogyiak színeiben lett bajnok és kupagyőztes. – Szerdán este Demeter Gyuri bácsi nagyon jól keverte a kártyákat, jól cserélt, és alaposan megnehezítette a Fino a dolgunkat. Mi hazai pályán mindig görcsösebben játszunk, de a közönség végig mellettünk volt, és kiharcoltuk a fontos győzelmet. Természetesen a harmadik meccs előtt is úgy megyünk fel a pályára, hogy győzni szeretnénk.”
A nagy kérdés továbbra is az, hogy Geiger András vállalja-e a játékot. A választ megint csak a kezdés előtt tudjuk meg. A döntő harmadik mérkőzése vasárnap 17 órakor kezdődik a kaposvári városi sportcsarnokban, a belépés ingyenes. A  kaposváriak talán még soha nem akartak ennyire elutazni Kecskemétre, mint most – a buszjegyet egy győzelemmel válthatják meg a szerdai túrára…
A mérkőzés megtekinthető online a kapos.hu weboldalon
forrás: kaposvarvolley.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.