vegyész pihenő

Folyamatos edzésben a barcikai csapat

Több mint egy hónapja már, hogy véget ért a férfi röplabda NB I-es szezonja, de a Vegyész RC Kazincbarcikánál továbbra sincs nyári szünet: a keret tagjai folyamatosan edzéseken vesznek részt: fociznak, röplabdáznak, erősítenek. Dudás András vezetőedző és Bagó László játékos-edző felváltva vezénylik a tréningeket, emellett természetesen folyik a jövő évi keret kialakítása is.

A szezont a hatodik helyen záró együttes minden tagja látogatja az edzéseket, de munkahelyi illetve tanulmányi kötelezettségek miatt valaki csak heti két alkalommal tud megjelenni. Viszont most nincs kemény munka, a szinten tartás és a mentális feltöltődés jellemzi az edzéseket. Általában focival kezdődik és zárul a hét, de természetesen a röplabda is elő kerül a szertárból. A homokra is ki fognak menni a fiúk, az érdemi munka azonban majd csak egy hónap múlva kezdődik.

Toronyai Miklós és Árva Milán is aktívan részt vesz a tréningeken – előbbi Kolozsváron, utóbbi Kecskeméten játszott az előző szezonban, most “szabadságukat” töltik. Árva bajnokságot és kupát nyert az alföldiekkel, a felnőtt magyar válogatottban is bemutatkozhatott egy felkészülési mérkőzésen Izrael ellen. Szabó Dávid (legutóbb Trento, Olaszország) is itthon tartózkodik, viszont még nem épült fel Achilles-ín-sérüléséből.

Ami a következő szezon csapatának összetételét illeti, folynak a tárgyalások, egyelőre biztató jelekkel.

 

forrás: vrck.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.