Képkivágás

Hétvégén indul a Bajnokok Ligája döntő Ankarában

A 2014-es CEV Bajnokok Ligája döntőjének a helyszíne  a török Ankara városa.  A négyes döntő csapatai:

-Halkbank Ankara: A házigazda számíthat a fanatikus szurkolókra, amire szüksége is lesz ha az elődöntőben túl akar jutni a lengyel Jastrzebski Wegiel csapatán.

-Jastrzebski Wegiel: a lengyel csapatnak nem lesz egyszerű dolga, a valószínűleg  telt házas mérkőzésen kell majd túljutnia a házigazdákon ha a döntőbe akarnak jutni.

-Belogorie Belgorod: a torna egyik esélyese az orosz Belgorod csapata. A döntőbe kerüléshez a világ egyik legjobb csapatának(Diatec Trentino) legyőzésén keresztül vezetett az út. A csapat tagja Grózer György valamint olyan meghatározó játékosai vannak mint a  218cm magas Dmitriy Muserskiy vagy Dragan Travica.

-Zenit Kazan: a torna másik favorit csapata a szintén orosz Kazan csapata ahol olyan sztárok játszanak mint a szerb Nikola Grbic, de többek közt említhetnénk még Alexander Volkov vagy az amerikai Matt Anderson nevét is.

A Bajnokok ligájának győztese megszerzi a jogot magának hogy képviselje európát a Május 6-11. között Brazíliában megrendezése kerülő FIVB klubvilágbajnokságon.

Mérkőzés időpontok:

-Az egyik ágon a  török Halkbank Ankara és a lengyel Jastrzebski Wegiel csap össze szombaton 17 órától.

-A másik ágon a 2 orosz csapat találkozik szintén szombaton 14 órai kezdettel

A torna döntőjére vasárnap: 17 óra.

A Cev Bajnokok ligája négyes döntőjének összes mérkőzését élőben követheted online az alábbi linken a Laola1 jóvoltából.

Leave a Reply

Your email address will not be published.