eeer

Idegenben is nyert a Gödöllő

A párharc első összecsapásán nem okozott gondot az esélyesebb gödöllői csapatnak a győzelem elérése az érvényes sportorvosi engedély hiányában kényszerfeladóval felálló fővárosiak ellen. A második ütközet egyik kérdése az volt: milyen változást hoz a TF játékában, ha sikerül rendezni a sorokat?

A kezdő játszmából kiindulva jelentőset. Bár, a mérkőzés első pontját a Gödölő  hatosa szerezte, ezt követően jószerivel csak kapaszkodott Horváth András sok hibával játszó csapata, amely szoros végjátékban elbukta a nyitószettet. Annak ellenére, hogy a második felvonásban is döcögött a TEVA-hatos gépezete, az utolsó pontoknál a lányok megrázták magukat, és egyenlítettek.

Az egál igencsak megnyugtatta a gödöllői formáció tagjait, akik a harmadik szettben valósággal állva hagyták a házigazdákat. A negyedik etapot szunyókálva kezdte a vendégcsapat, de a játszma kétharmadától átvette az irányítást városunk együttese, és némi izgalom árán idegenben is diadalmaskodott. Mindez azt jelenti, hogy szombaton akár éremosztás is lehet Gödöllőn, a hazai szurkolók előtt.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a Gödöllő javára. A sorozat harmadik mérkőzését március 29-én, szombaton 18 órától rendezik meg Gödöllőn, az egyetemi sportcsarnokban.

Aluprof-TF Budapest – TEVA-Gödöllői RC: 1-3 (24, -22, -14, -19)
Budapest, Győri út, 150 néző.
Vezette: Halász, Mocsnik

Gödöllő: Lutter, SZAKMÁRY, Hackl, CSENGERI, SZÉLES, Kriegel.cserék: Lékó (liberó), Erdős, Antal. edző: Horváth András, Bajáriné Pesti Anikó. gyúró: Árpás Géza

 

forrás: grcvolley.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.