strandroplabdaobkeszthely

Izgalmas keszthelyi ob-re van kilátás

Nyilvánosságra hozták a strandröplabda országos bajnokság első, keszthelyi fordulójának a sorsolását. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a női és a férfi mezőnyben is izgalmas mérkőzésekre van kilátás, de igazi tűzijáték utóbbiaknál várható.

Összesen 36 páros vesz részt a Balaton-parti viadalon, 20 férfi és 16 női. A nőknél a válogatott felkészülése miatt a legjobb teremröplabdások most nem fognak szerepelni a homokon, de Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina sem indul – mind a ketten sokszoros bajnokok. Lutter Eszter és Lakatos Enikő azonban címvédésre készül, de olyan párosokkal kell megküzdeniük, mint Józsa Zsuzsanna – Szabó Dorka, vagy Oláh Vivien – Szalma Alexandra.

A férfiaknál sokkal többen pályáznak az első helyre. A Leiszt Máté -Takács Gergely duó az első helyen van kiemelve, de Kaszap Tamás Nacsa Gáborral, Soós Izsák Meszlényi Tamással, Dr. Horváth Balázs pedig Vocskó Mátéval igyekszik a dobogó legfelső fokára törni. Meg kell még említeni a Bagics Balázs – Pádár Krisztián, Tóth András – Tóth Gábor, Gergye Roland – Bagics Bence, Weczera Csaba – Zsembrovszky Dávid kettőst. Nagy nevekben nincs hiány, izgalmas mérkőzésekre van kilátás a hétvégén Keszthelyen.

(kép forrása: hunvolley.hu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.