kecskemet logo

Kecskemét: ha kell, akkor a csapat akár Vlagyivosztokba is elutazik

Nagy változások történtek az idei szezonban a magyar bajnok és kupagyőztes Gorter KRC gárdájában. Az elsődleges cél az előző évi eredmény megismétlése, azaz bajnoki és kupaarany – hangzott el a KRC szezonnyitó vacsoráján, amelyre a csapat egyik támogatója invitálta meg az érintetteket.

A csapat ügyvezető igazgatója, Barabás Attila saját bevallása szerint 16 oldalas anyaggal készült, azonban – a fiúk örömére – ennek csak legfontosabb elemeit emelte ki mondandójában. Az egyik ilyen dolog, hogy a Hugyecz Zoltán által irányított vállalkozás a GORTER Zrt. megvásárolta a csapat korábbi társtulajdonosa, Kádár László részét, ezzel a csapat mögött álló gazdasági társaság kizárólagos tulajdonosa a GORTER Zrt. lett.

 

 

Az ügyvezető a csapat nevében köszönetet mondott Kádár Lászlónak az évek során nyújtott támogatásért.

 Egy másik változás a csapat háza táján, hogy a „vérfrissítés” a csapat arculatát is érintette, aminek eredményeképpen új logóval vág neki az együttes az új szezonnak.

A csapat tulajdonosa, Hugyecz Zoltán kiemelte, hogy megerősített kerettel vághatnak neki a szezonnak, amellyel szemben elvárás az előző évi sikerek megismétlése még akkor is, hogy a többi csapat (Kazincbarcika, Kaposvár, MAFC) is jelentős igazolásokon van túl.

 

 

A hazai többfrontos (bajnokság és kupa) megmérettetés mellett a tulajdonos bízik abban, hogy a nemzetközi kupaporondon is sikerül a csapatnak maradandót alkotnia, amihez a stabil anyagi háttér, rendelkezésre áll. Ahogy fogalmazott, ha kell, akkor a csapat akár Vlagyivosztokba is elutazik, ha a sorsolás úgy hozza.

A tulajdonos elégedettségének adott hangot a csapat szereplését illetően az elmúlt hétvégén Komárnoban megrendezett tornával kapcsolatban. Véleménye szerint a csapat jó úton jár, és most már a szakembereken, a játékosokon múlik az, hogyan teljesítenek.

A felkészülés során egyre több éles mérkőzést játszik a csapat, amelynek következő állomása egy romániai nemzetközi tornán való szereplés lesz.

Hazai környezetben a csapat a Hírös Kupa – Dunszt Ferenc Emléktorna keretében fog bemutatkozni a szeptember 20-ai hétvégén, ahol a hazai csapat mellett a Nagybánya, a Kazincbarcika és a MAFC mérkőzik a tornagyőzelemért.

 

forrás: kecskemetiroplabda.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.