krc-vegyesz_6

Kecskemétiekkel erősítene a Vegyész, Toma lesz az edző?

A mögöttünk hagyott szezonban a férfi röplabda NB I-ben szereplő Vegyész RC Kazincbarcika a harmadik helyet szerezte meg. A következő idényben azonban még jobb pozícióban akarnak zárni a borsodiak, akik több fiatal játékossal is szeretnék megerősíteni jelenlegi keretüket, vezetőedzőnek pedig Toma Sándort nézték ki.

Az Észak-Magyarország című regionális lapnak Dudás András, a Vegyész jelenlegi vezetőedzője elmondta, a jövőben más szerepet szeretne betölteni a klubnál. Mivel Toma Sándor az idény közben felállt a női NB I-ben szereplő MVSC kispadjáról, jó eséllyel pályázik az állásra – korábban játékosként és edzőként is segítette a kazincbarcikaiakat. Információink szerint még Daniel Oravec is a jelöltek között van.

Játékosposzton is várható változtatás a Vegyésznél, információink szerint három kecskeméti játékossal is tárgyalnak Dudásék. Neveket egyelőre nem tudni, de ha megnézzük a borsodiak keretét, akkor négyesütőre és feladóra lehet szükségük. Az más kérdés, hogy a bajnokságban és a Magyar Kupában is második helyen végző gárdát ki hagyná el. Bár az biztos, hogy már nem Szasa Nedeljkovics lesz a vezetőedző.

(kép forrása: kecskemetiroplabda.hu)

One thought on “Kecskemétiekkel erősítene a Vegyész, Toma lesz az edző?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.