mvsc-vasi-sport-ropimeccs09-st-600x400

Miskolci győzelem Szombathelyen

Nem hiába utaztak a Miskolci lányok az ország másik végébe a hétvégén a  7-12. helyért folyó rájátszás 4. fordulójában.

Szajkóék az első szettben nagyon fegyelmezetten játszottak, ütések és blokkjaik egyaránt jól sikerültek, a folytatásban pedig még jobban röplabdáztak. Remekül nyitottak és a hazaiak adogatásait is megfelelően kezelték. Látványos labdamenetekben gyűjtötték pontjaikat a miskolciak, akik elhúztak és könnyen nyerték ezt a játékrészt is. A folytatásban azonban teljesen váratlanul hullámvölgybe kerültek, míg a hazaiak nagyon rákapcsoltak és a tizenötödik pontjukat követően uralták a küzdelmet, így szépítettek.

A negyedik szettre Toma Sándor vezetőedző megint a kezdőknek adott bizalmat, de az általa később beküldött cserék is hozták magukat. A vendégek a játék valamennyi elemében felülmúlták a vasiakat, és végül könnyen diadalmaskodtak. A hazaiak pedig belenyugodtak sorsukba, elképzeléseik nem jöttek be, a mezőnyben és a hálónál is alulmaradtak a lényegesen képzettebb borsodiakkal szemben.

Vasi Sport Akadémia – Albrecht-MVSC-MVSI
1:3 (-19, -12, 23, -13)

Szombathely, 200 néző. V.: Stefik, Szabó.


Vasi Sport Akadémia: Vádia, Takács D., Mikos, Dóczi, Bokor, Mohl. Csere: Takács B. (liberú), Sipos (liberő), Simon, Kiss, Bodovics, Horváth. Vezetőedző: Mucsi Péter.

Albrecht-MVSC-MVSI: Kiss E., Szabó B., Kovács E., Szajkó, Sitkey, Csrkó. Csere: Nagy Zs. (liberó), Jobbágy, Bertók, Kocsis, Szilvási. Vezetőedző: Toma Sándor.


Mucsi Péter: – Ezzel a vereséggel kiestünk az NB II-be.

Toma Sándor: – A nagyon hosszú út miatt féltünk a mérkőzéstől, amelyen jobban játszottunk és koncentráltunk.

 

forrás: boon.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.