beach volleyball, silhouette 157593

Óriási visszatérés: Dömötör-Mátrai Bea -Nagy Krisztina győzelem Gy.diáson!

Július 4-6. között rendezték meg Gyenesdiáson a Magyar Strandröplabda Bajnokság 3. fordulóját ahol új győzteseket avathattunk.

A női mezőnyben több évnyi kihagyás után visszatért a Dömötör-Mátrai Bea és Nagy Krisztina páros akik gyakorlatilag letarolták a mezőnyt. A főtáblán lejátszott mérkőzéseik alatt mindössze 1 szettet vesztettek a Szombathelyi testvérpár ellen, és a döntőben is csak 14 illetve 13 pontot engedélyeztek a  Molcsányi/Szabó párosnak. Ezzel magabiztosan megnyerték az OB 3. fordulóját. A harmadik helyet végül a Kiss Regina Kiss Viktória páros szerezte meg.

A férfiaknál is új győztest avattak a hétvégén ugyanis a Kaszap/Nacsa páros nyerte a tornát, megverve  a Koch Norman/ Szauter Péter párost a döntőben 21:16, 21:17 arányban. A harmadik helyet a Leiszt Máté/Soós Izsák páros szerezte meg akik az idei évben talán a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó csapat, ugyanis az eddigi 3 tornából mindhárom alkalommal sikerült a dobogó harmadik lépcsőfokán végezniük, ami nem is csoda ugyanis hatalmas erővel készülnek a versenyekre és külföldi tornákon is igyekeznek részt venni.

A következő forduló helyszíne Miskolc lesz ami a Debreceni verseny elmaradásával az egyetlen Kelet-Magyarországi forduló. A verseny dátuma: Július. 18-20.

Leave a Reply

Your email address will not be published.