taylor sander-2

Taylor “Iron man” Sander az amerikai csapat új sztárja

Miután Taylor(193 cm) az amerikai egyetemi bajnokság egyik legjobbja volt a legutóbbi idényekben immáron a világligában üti a pontokat az amerikai nemzeti csapat számára. Ahhoz képest egész jól sikerültek az eddigi mérk?zései hogy idén játszott el?ször a világligában:

  • 20 pont vs Bulgaria (May 23rd)
  • 12 pont vs Bulgaria (May 24th)
  • 22 ponts vs Russia (June 6th)
  • 11 pont vs Russia (June 7th)

Ezzel az eredménnyel a világliga 4. legeredményesebb üt?je 4 meccs után. Azért ez nem is olyan rossz 22 évesen igaz? Itt még hozzá kell tennünk hogy a következ? szezont már nem az amerikai egyetemi bajnokságban fogja folytatni hanem az olasz  Calzedonia Verona csapatában.

Taylor így  nyilatkozik magáról:

“Én egyfajta örült gyerek voltam. Folyton a dirt pályán voltam a biciklimmel, wakeboardoztam és hasonló ?rült dolgokat csináltam. Valamint deszkáztam és szörföztem is. Most már sajnos limitáltak a lehet?ségeim a röplabda mellett de nyaranta igyekszem szörfözni és deszkázni.”

Mit tudnál ajánlani azoknak akik nagyobbat akarnak ugrani?

“Én egész életemben nagyot ugrottam, talán genetika, de rengeteget ugráltunk a homokban a strandon. 13 és 18 éves korom között rengeteget strandröplabdáztam. A homokban nagyon nehéz a mozgás ez segített megtanulni a helyes mozdulatot.

2 thoughts on “Taylor “Iron man” Sander az amerikai csapat új sztárja”

Leave a Reply

Your email address will not be published.