toma-sandor-vrck

Toma Sándor lett a Kazincbarcika új edzője – hivatalos

Tegnap honlapunk is pedzegette már, hogy minden bizonnyal Toma Sándor lesz a férfi röplabda NB I-ben szereplő Vegyész RC Kazincbarcika vezetőedzője. A forrásaink igaznak bizonyultak, a borsodi klub szerdán hivatalosan is bejelentette a szakember érkezését.

“Mondhatjuk azt, hogy hazatérek” – idézi Tomát a vrck.hu. “Örülök neki, hogy ismét Kazincbarcikán dolgozhatok. A játékosok kedvesen fogadtak, többen ismernek engem, valakivel korábban már dolgoztam együtt. Várom, hogy megkezdjük a felkészülést. Ami a keretet illeti, lesz változás, de a csapat magja már megvan.”

Toma korábban már dolgozott Kazincbarcikán, három bajnoki aranyérme és két Magyar Kupa-trófeája is van másodedzőként. A szakember egy rövid ideig az Egyesült Államokban is megfordult, majd az MVSC vezetőedzője lett egészen 2015-ig – ekkor távozott a női csapattól. Mindeközben a szakember a magyar válogatottaknál is megfordult több pozícióban, utánpótlás válogatottak edzője volt, illetve a felnőtt csapatoknál – nőinél és férfinél egyaránt – statisztikus feladatokat lát el.

A vrck.hu a lehetséges kiszemeltekről is ír. Dudás András ex-vezetőedző, aki továbbra is a klubnál marad, elárulta, előrehaladott tárgyalásokat folytat az együttes több kiszemelttel is. Információnk szerint a Gorter Kecskeméti RC-ből erősítene az észak-magyarországi gárda.

One thought on “Toma Sándor lett a Kazincbarcika új edzője – hivatalos”

Leave a Reply

Your email address will not be published.